Back

Salate

Šopska

(paradajz,krastavac,luk,sir) 450gr

350din

Grčka

(paradajz,krastavac,sir paprika,limun maslinovo ulje, origano) 450gr

400din

Moravska

(paradajz,paprika,beli luk) 450gr

350din

Baštovanska

(kupus,crveni kupus,sargarepa,zelena salata rotkva) 300gr

250din

Paradajz

200gr

200din

Krastavac 

200gr

200din

Kupus sveži

200gr

200din

Kupus kiseli

200gr

200din

Ljutenica

(paradajz,paprika,sargarepa,prazi luk) 200gr

300din

Slatka paprika

(paprika i beli luk) kom

80din

Ljuta papričica

(papricica i beli luk) kom

50din

Hladna predjela

Sir kravlji

200gr

400din

Sir ovčiji

200gr

500din

Urnebes

(kravlji sir, aleva, paprika) 300gr

300din

Pretrljana

(kravlji sir, pecena slatka paprika) 300gr

350din

Kajmak

200gr

400din

Topla predjela

Pohovani kačkavalj

(kackavalj, prezla,brasno, jaja) 250gr

450din

Grilovani sir

(kravlji sir, maslinovo ulje, origano) 200gr

500din

Pečurke na žaru

200gr

300din

Pohovani mozak

(teleći mozak, prezla,brašno, jaja) 200gr

450din

Pohovana paprika

(slatka paprika, prezla, brašno, jaja) kom

100din

Pohovana punjena paprika

(slatka paprika, kravlji sir, jaja, prezla, brašno) kom

150din

Teleća čorba

(teleće meso, šargarepa, luk, brašno) 200ml

200din

Gotova jela

Teleći repovi u saftu

(teleći rep, šargarepa, luk,suva paprika) 400gr

800din

Pasulj tavče

(pasulj, luk) porcija

200din

Mućkalica Beli bagrem

(svinjsko meso, luk, paprika) 300gr

800din

Jela sa roštilja

Pljeskavica Beli bagrem

(juneće meso, kačkavalj) 800gr

1000din

Pljeskavica

(juneće meso, luk) 150gr

250din

Pljeskavica

(juneće meso, luk) 200gr

300din

Pljeskavica

(juneće meso, luk) 400gr

600din

Punjena pljeskavica

(juneće meso, luk, kačkavalj, slanina, skrama) 250gr

350din

Punjena pljeskavica

(juneće meso, luk, kačkavalj, slanina, skrama) 450gr

600din

Ćevapi

(juneće meso, luk) 500gr

700din

Gurmanski ćevapi

(juneće meso, luk, slanina) 500gr

800din

Punjeni ćevap

(juneće meso, luk, slanina, kačkavalj) 500gr

800din

Uštipci

(juneće meso, slanina, kačkavalj) 500gr

800din

Dimljeni svinjski vrat

(dimljeni svinjski vrat) kg

2000din

Dimljeno seljačko meso

(dimljeni domaći vrat) kg

2500din

Carski ražnjić

(svinjski file, slanina) 600gr

1100din

Pileće belo meso

(pileći file) kg

1400din

Pileći batak

kg

1200din

Punjeno pileće belo

(pileći file, kačkavalj, slanina, skrama) kg

1400din

Punjeni pileći batak

(pileći batak, kačkavalj, slanina, skrama) kg

1400din

Pileći ražnjić

(pilećifile, slanina) 500gr

700din

Pileća džigerica ražnjić

(pileća džigerica, slanina) 500gr

700din

Pileća krilca

300gr

400din

Bela vešalica

(svinjsko meso) kg

2000din

Punjena bela vešalica

(svinjsko meso, slanina, kačkavalj, skrama) kg

2000din

Džigerica u skrami

(juneća džigerica, skrama) 600gr

600din

Svinjski ražnjić

(svinjski vrat) 600gr

1000din

Beli bagrem ražnjić

(svinjski vrat, paprika, pečurke, luk) 600gr

1100din

Domaća kobasica

kg

1600din

Crevca na žaru

300gr

450din

Jela po narudžbini

Karađorđeva šnicla

(svinjski file, kajmak, jaja, brašno, prezla) 500gr

1000din

Bečka šnicla

(svinjski file, jaja, brašno, prezla) 500gr

900din

Pečenja

Teletina ispod sača

(teleće meso, senf, šargarepa, beli luk) kg

2800din

Variva

Pomfrit

(domaći krompir) 200gr

200din

Grilovano povrće

(pečurke, paprika, luk, paradajz) 300gr

300din

Riba

Pastrmka

kg

1500din

Škarpina

kg

1800din

Lignje na žaru

(grilovano povrće kao prilog) 500gr

1500din

Pohovane lignje

(lignje, jaja, brašno, prezla,pomfrit) 500gr

1500din

Hleb i pecivo

Lepinja

kom

50din

Bećarac

(prepečen hleb, ulje, aleva, paprika) por

150din